Yakında Hindistan’a döneceğiz! Şanlıurfa yollarındaki sayısını duyunca şok olacaksınız

TÜİK verilerine göre, ağustos ayında trafiğe kaydedilen araçların yüzde 52,2'si otomobiller, yüzde 19,3’ü ise motosikletlerden oluştu. Bu veriler, trafikteki motosiklet sayısının hızla arttığını ortaya koyuyor. Peki, Şanlıurfa'da bu artış ne kadar? Şanlıurfa’da toplam motosiklet sayısı ne durumda?

Yakında Hindistan’a döneceğiz! Şanlıurfa yollarındaki sayısını duyunca şok olacaksınız

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yayımlanan Motorlu Kara Taşıtları, Temmuz 2024 verileri, trafiğe kayıtlı taşıtlar arasında motosikletin payının hızla arttığını ortaya koydu.

Ağustos ayında trafiğe kaydedilen araçların yüzde 52,2'sini otomobiller oluştururken, motosikletlerin oranı yüzde 19,3’e ulaştı. Geçen yılın aynı dönemine göre trafiğe kayıtlı taşıt sayısı, 27 milyon 987 bin 472’den 30 milyon 469 bin 319’a çıkarak yüzde 8,87’lik bir artış gösterdi.

ŞANLIURFA’DA SAYILARI ARTTI

Şanlıurfa'da toplam motosiklet sayısı 104 bin 202 olarak belirlenirken, bu durum, motosikletlerin kentin ulaşımında ne denli önemli bir yer edindiğini gösteriyor. Türkiye genelinde ise toplam motosiklet sayısı 5 milyon 878 bin 271'e ulaştı.

ULAŞIMDA YENİ BİR DÖNEM

Bu artış, hem motosikletlerin pratikliği hem de ekonomik taşıma çözümleri sunmasıyla şehir içindeki ulaşım tercihini değiştirdi. Şanlıurfa, bu iki tekerlekli araçlarla dolup taşarken, şehir trafiğinde motosikletlerin giderek daha fazla rol oynayacağı kesin. Şanlıurfa’nın motosiklet sevdası, kent yaşamının vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş durumda.

 

Yakında Hindistan’a döneceğiz! Şanlıurfa yollarındaki sayısını duyunca şok olacaksınız

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.